pátek 2. prosince 2016

3 online adventní kalendáře, které stojí za to!

Doufám, že nejsem jediná, která je posedlá adventními kalendáři, ráda je vyrábím, vyjídám... V dnešní době už samozřejmě nemusíme mít pouze tyto klasické (i když otevírání okýnek, která skrývají čokoládu se nic nevyrovná), ale můžeme je "otevírat" taky s pomocí internetu. Rozhodla jsem se vám dát tip na 3 adventní kalendáře, které jsem letos objevila a momentálně sleduji. 2 budou knižní, 3. bude hodně dětský a neknižní, ale snad mi to odpustíte.

1. CooBoo kalendář
Věřím, že tenhle většina knihomolů zná, ale stejně jsem se rozhodla ho zmínit. CooBoo každý den odkryje 1 knížku (včera - Královna stínů, dnes - Dám ti Slunce) a našim cílem je darovat tuto knihu komukoli - kamarádovi, mamce, babičce... Jediným háčkem je, že důvod darování musí být co nejoriginálnější. CooBoo pak každý den vybere nejlepší důvod a danému člověku knížku opravdu daruje. Kalendář najdete zde.

2. Za listem list
Tento adventní kalendář funguje pouze na facebooku (nebo se mi ho aspoň nepodařilo na jejich blogu najít) a jde o to, že nám jeho autorky každý den dají tip na jednu vánoční knížku, takže pokud ještě nevíte co o vánocích číst, určitě se mrkněte tady!

3. Adventní kalendář Déčka
Dnešní hra
Všichni určitě znáte, nebo jste aspoň zaslechli o televizi Déčko, která je určená hlavně dětem. A ani oni nezůstali pozadu. Jejich adventní kalendář funguje už od roku 2012 (každý rok je jiný) a já ho pravidelně už 4. rok otevírám. Prosím, nemyslete si o mně, že jsem psychicky nemocná, ale některé dny jsou tam fakt zajímavé věci! :D Například různé pohádky, třeba moje oblíbená - Micimutr, nebo hry jako pečení cukroví, u které zapomenete na veškerý stres a vrátíte se do školky. Ten letošní je tady.

A co vy? Máte taky nějaký oblíbený? Klidně mi nechte odkaz v komentářích, moc ráda se podívám :)

5 komentářů:

  1. Krásný článek, super inspirace, díky!

    OdpovědětVymazat
  2. Já sleduji kalendář ne ereadingu, každý den kniha za 24 :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  3. O jediném CooBoo kalendáři jsem slyšela, jinak zbylé dva jsou pro mě novinku. Hned se na něj mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Albatrosmedia a Host mají taky adventní kalendář :) (a ještě myslím Neoluxor)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi dělá obrovskou radost a moc za všechny děkuji! :)