středa 23. srpna 2017

Lístky na Humbook už jsou v prodeji!


Ahoj! Vítám vás u dalšího článku. Jak už jste asi postřehli, Humbook – festival knih, co hýbou vaším světem se nezadržitelně blíží. Ale zaregistrovali jste taky tu skvělou zprávu? Lístky jsou od pondělka v prodeji!
Vybírat můžete ze dvou variant, buď klasický lístek za 249Kč. Nebo VIP lístek za 449Kč, ke kterému dostanete taky plátěnou tašku s reading copy očekávané listopadové novinky a nějaké další dárečky
Neotálejte s rozhodováním moc dlouho, lístky rychle mizí a navíc, pokud to nestihnete do 15.9., budete si pak muset trochu připlatit. Ke koupi lístků se dostanete kliknutím SEM.

Pořád nejste rozhodnuti, jestli jet? Nebo jste snad o Humbooku ještě ani neslyšeli? Tak vám poradím jediné, pokračujte ve čtení!

Humbook je první a jediný knižní festival v České Republice. Letos se koná už 2. ročník a to přesně 7.10. v Meet factory v Praze. A na jaký program se můžete těšit?
V první řadě jsou to rozhodně autoři, letos Humbook přivítá Anitu Grace Howard (série Splintered), Jenny Han (trilogie Všem klukům…), Joelle Charbonneau (trilogie Univerzita výjimečných) a české autory – Vilmu Kadlečkovou (série Mycelium), Ladislava Ziburu (Pěšky mezi buddhisty a komunisty) a Martina Bečana (Kaziměsti).


Dále se chystá i několik přednášek, například Jak vzniká kniha, nebo Překladatelské oříšky. Zkrátka ale nepřijdou ani milovníci Harryho Pottera, protože v programu je i bod s názvem „Harry Potter 20 let“, jakou formou to bude, se zatím můžeme jenom domnívat.
A že vás více zajímají spíš bloggeři a booktubeři? Ani v tom případě vás nezklamu. Jsou připraveny workshopy s lidmi z obou kategorií, takže o tipy, jak nafotit knihu co nejlépe, napsat poutavý článek či natočit zajímavé video určitě taky nebude nouze.


Pořád nemáte dost? Nevadí. Celý den budou kromě těchto přednášek fungovat taky doprovodné programy, v podobě nejrůznějších her nebo Humbook dílen, kde si budete moci vyrobit třeba i svíčky podle známé Quaker Candle.

A pokud už budete mít všeho toho mumraje až nad hlavu, bude připravena taky chill out zóna, kde si můžete třeba popovídat s kamarády nebo se klidně i začíst do nějaké nové knížky!

Tak co? Už jste rozhodnuti? Já ano, takže doufám, že tam potkám i co nejvíce z vás. Už se na všechny moc těším!

8 komentářů:

  1. Docela to zvažuju :) Letos jsem nestihla knižní veletrh a už mi skoro chybí nějaká koncentrovaně knihomolská akce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pro mě to bude úplná premiéra :D už se moc těším! :)

      Vymazat
  2. Ja by som rada išla, program ma pomerne láka :D Len zatiaľ nemám ísť s kým, tak dúfam, že si nájdem nejakú obeť, aby som nešla sama :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já na Humbook s největší pravděpodobností vyrazím. Jsem zvědavá, jaké to bude letos a určitě bych pak litovala, kdybych nevyrazila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem moc zvědavá :) hlavně proto, že jsem nikdy nebyla na žádné podobné akci... :)

      Vymazat
  4. Já už mám lístky doma a hrozně se těším. :) Především na doprovodný program a autorku mojí oblíbené Univerzity. :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi dělá obrovskou radost a moc za všechny děkuji! :)