čtvrtek 9. března 2017

Můj vysněný čtecí koutek

Stejně jako spoustu dalších blogerů, i mě nedávno oslovili z www.favi.cz s nabídkou zapojení se do soutěže o knihovnu pokud si vytvořím svůj čtecí koutek. Samozřejmě jsem s radostí souhlasila a tady už můj výsledek vidíte. Omlouvám se, že je jen jeden a ne několik jako u většiny blogerů, ale protože mám vždycky co dělat, abych k sobě všechno sladila a na grafické programy jsem celkem antitalent, dal mi dost zabrat i tenhle jeden…


Rozhodla jsem se pro velkou bílou knihovnu se dvěma posuvnými regály, která mi přijde praktická do malých prostor, protože nezabere tolik místa na délku. 
K tomu jsem zvolila obyčejné šedé křeslo, které půjde jednoduše oživit třeba nějakým barevným potahem nebo polštářem, který vidíte vedle.
Abych si měla kam odložit pití nebo rozečtenou knížku, nesměl chybět taky nějaký odkládací stolek. Vybrala jsem tento s kolečky, protože tak nebude problém ho v případě potřeby posunout jinam. Omlouvám se, že je tak rozmazaný, všimla jsem si toho až po uložení do počítače. 
Lampičku jsem zvolila tuto černou nástěnnou, doma mám podobnou a jsem s ní moc spokojená. 
Chtěla jsem si tam dát taky nějaké hodiny a nejvíce mi padly do oka ty, které právě vidíte. 
A poslední kategorií jsou dekorace do knihovny. 
Jako první tady je velké dřevěné M jako Markéta. Vždycky se mi tyhle písmenka strašně líbily, takže mi tohle nesmělo aspoň takhle v koláži chybět. Jako další je tady můj asi nejoblíbenější kousek z celé koláže a to zarážka na knihy s mým oblíbeným citátem „So many books so little time“. 
No a nakonec soška jelena. Tu si tam umím představit hlavně v období vánoc, ale i tak jsem ji sem musela dát, protože se mi prostě strašně líbí.

Tak a na závěr ještě něco málo o favi.cz. Favi není e-shop, ale vyhledávač, takže po kliknutí na produkt budete přesměrováni na oficiální stránky obchodu, který produkt nabízí. Právě díky tomuto najdete na jejich stránkách opravdu neuvěřitelný sortiment všeho druhu a věřte, že pokud si nevyberete u nich, pak je s vámi asi něco špatně. Sama jsem Favi objevila až po jejich nabídce, ale jestli budu v budoucnu něco potřebovat, vím kde hledat. 

A jak by vypadal váš čtecí koutek? 

2 komentáře:

  1. No tak ty hodiny, ty jsou naprostá bomba! :D Ty bych si vzala domů hned! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi dělá obrovskou radost a moc za všechny děkuji! :)